IMG_1050

Ervaringen

De Zandbloem spreekt ons als ouder aan door de persoonlijke benadering van het kind en het contact met de ouder. De lesstof wordt aangepast aan het niveau van het kind en er wordt heel creatief met de periode van het jaar omgegaan (leermethodes met stoepkrijt op het schoolplein als de zon schijnt bijvoorbeeld).

Ouder

Ik vind het leuk en fijn dat we op chromebooks werken, het is een leuke afwisseling. We doen onze weektaak rekenen op het chromebook en voor ons taalproject zoeken we verschillende ‘Wist-je-datjes’ op.

Leerling groep 8

Ik voel me vrij op onze school, ik maak mijn werk op mijn eigen niveau. Ook mag ik vaak samen met mijn klasgenoot een extra opdracht buiten de klas doen.

Leerling groep 8

De pauzes op ons grote schoolplein zijn erg gezellig en leuk. We voetballen vaak in de voetbalkooi, de andere keren spelen we op het klimrek of de schommel. Ook mogen we sinds dit schooljaar spelletjes doen op het pad naast de school.

Leerling groep 7

Ik ben graag op school, er werken hele lieve juffen en meesters. Ze helpen me als ik iets niet begrijp en we doen vaak leuke dingen.

Leerling groep 7