IMG_1041

Kennismaking en aanmelding

Wil je samen met je kind(eren) de sfeer op onze school komen proeven? Jullie zijn van harte welkom. We maken graag een afspraak voor een kennismaking en een rondleiding.

Voor een kennismakingsgesprek nemen we ruim de tijd en we laten graag en vol trots de school aan jullie zien. Zo krijg je een goede indruk van de sfeer in onze school. We vertellen je dan graag alles over ons onderwijs en gaan in op al je vragen. Aan het einde van de rondleiding ontvang je een aanmeldingsformulier. Na de aanmelding ontvang je een bevestiging van de administratie.

Voor een kennismakingsgesprek kun je een afspraak maken met Andrieke Bruggeman of Marion Kleij. We zijn telefonisch te bereiken op 030-6065165, of je kunt een bericht achterlaten via onderstaand formulier.

Aannamebeleid

De belangstelling voor de Zandbloem neemt de laatste jaren enorm toe. Dit komt door onder andere verjonging in de wijk en de populariteit van onze school. Om te zorgen dat het aantal leerlingen in een groep niet te groot wordt en we hiermee de kwaliteit van ons onderwijs kunnen waarborgen, hebben wij met ingang van 2024 een aannamebeleid. Er kan een maximaal aantal kinderen per schooljaar worden ingeschreven. Mocht u meer willen weten over ons aannamebeleid, het beleid vindt u onderaan deze pagina.

Aanmeldformulier kennismakingsgesprek

1800 tekens resterend