IMG_0925

Kinderopvang

Op de Zandbloem is de kinderopvang goed geregeld. In de brede school werken we samen met twee partners die voorschoolse (VSO) en naschoolse opvang (BSO) bieden. Gezellig samen spelen staat centraal. De kinderen kunnen de middag deelnemen aan allerlei sport-, spel- en creatieve activiteiten. Voor de oudere kinderen is er gelegenheid om rustig huiswerk te maken.

Wij werken samen met BLOS en Kind & Co.

BSO Kind & Co

Bij Kind & Co zijn de kinderen van de Zandbloem van harte welkom voor opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. BSO IJsbeer is vanaf 14.00 uur geopend en sluit daarmee aan op de schooltijden. Tevens biedt Kind & Co vijf dagen per week opvang vanaf 7.30 uur.

Voor de oudere kinderen (vanaf 7 jaar) is er ook nog een andere opvangmogelijkheid. Deze BSO, gevestigd bij voetbalvereniging Geinoord, biedt de kinderen een sportieve middag aan, waarbij de sportvelden natuurlijk gebruikt worden.

BSO BLOS

Kinderopvang BLOS zorgt ervoor dat kinderen op een veilige en verantwoorde manier naar de buitenschoolse opvang komen. Na schooltijd (vanaf 14.00 uur) worden de kinderen dan ook opgehaald van school en onder begeleiding naar de buitenschoolse opvang gebracht.

Naast de reguliere opvang biedt BLOS ook flexibele opvang aan. Hierbij ben je niet gebonden aan vaste dagen in de week. Dat is handig als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van werkroosters die regelmatig wijzigen. Je betaalt alleen voor de dagen die je werkelijk nodig hebt.

IMG_1153

Kennismaken en aanmelden

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de verschillende aanbieders van kinderopvang. Voor een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kun je contact opnemen via: